Facilities

Op recreatiecentrum de Kluft gebeurd het! Op ons veelzijdige bedrijf zijn tal van mogelijkheden die uw vakantie of vrije dag tot een echte beleving van rust en plezier maken.

 

Recreatieteam

Dagverhuur

Strand

Vissen

otto_izzy_recreatieteam fluisterboot_varen_weerribben Strandje_kluft_weerribben vissen_weerribben
Bij ons hoef jij je met Otto, Izzy en Elle niet te vervelen! Zes dagen in de week verzorgd het recreatieteam een leuk activiteitenprogramma. De beste manier om Nationaal Park Weerribben-Wieden te beleven is per fiets, kano, fluisterboot of sloep. Ons recreatiecentrum is voorzien van een prachtig strandje met natuurzwemwater. U vindt deze op één van de schiereilanden van de Kluft. De Weerribben is uniek viswater, waar je bijzondere vissen tegen komt zoals de Bittervoorn, tiendoornige stekelbaars en riviergrondel.

Restaurant

Snackbar

Campingwinkel

Gratis WiFi

diner_lunch_restaurant images Kampwinkel_ossenzijl_weerribben gratis_wifi
In ons restaurant kunt u heerlijk eten. Wij beschikken over een uitgebreide lunch- en menukaart. Ons restaurant is dagelijks geopend. In de snackbar kunt u terecht voor een snelle hap of een tussendoortje. Ook als u geen zin heeft om te koken, is afhalen een uitstekend alternatief. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in onze campingwinkel terecht. De campingwinkel is het hoogseizoen zeven dagen per week geopend! Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken! U kunt tijdens uw bezoek of verblijf geheel gratis gebruik maken van ons netwerk.

Kanoschool Herbie Bird

kanoschool_herbie_kluft
Kanovaren is een kunst die geleerd kan worden bij kanoschool Herbie Bird. Eigen of gehuurd materiaal, van alles is mogelijk.

 

 

uniekcamperen

binnen en buiten

kanoschool